Що робить плавальний буй?

- 2022-07-28-

Плавальний буй – це плавальний повітряний мішок, який плаває на поверхні води та тече разом з водою, і його можна перетягнути, щоб відпочити, коли під час плавання виникають судоми або фізична втрата сил. Повітряна подушка має повітрозабірник і має ефект герметичності.

Помаранчевий колір більше привертає увагу, і це одне з важливих засобів безпеки під час купання на відкритому повітрі.

Плавальний буй потрібно зав'язати навколо талії, а поплавці - поза водою. Поплавців достатньо, щоб витримати вагу людини у воді, і вони не впливають на плавання плавця. Однак цю річ не можна використовувати тим, хто не вміє плавати.

Плавальний буй також відомий як плавальний буй, плавучий мішок для аерофолірів, плавучий мішок для плавання, плавальний мішок для плавання.



Що робить плавальний буй?


Під час плавання часто виникають такі ситуації. У наступних ситуаціях можна використовувати плавальний буй. Помаранчевий колір попереджає човни, що проходять повз, щоб уникати їх під час купання на відкритому повітрі (помаранчевий у воді привертає увагу більше, ніж інші кольори)

1. Слабкість при плаванні

2. Судоми ніг під час плавання

3. Задуха під час плавання

4. Заплив занадто далеко від берега

5. Необхідність додаткового харчування або води під час плавання

Ви можете схопити плавальний буй і втиснути його у воду, щоб відпочити за допомогою плавучості. Після усунення дискомфорту і відновлення фізичних сил можна продовжувати плавання.



Алекс є професійним виробником та постачальником плавальних буїв у Китаї. Ви можете бути впевнені, купуючи плавальний буй на нашому заводі, і ми запропонуємо вам найкраще післяпродажне обслуговування та своєчасну доставку.