Мистецтво вуличних рюкзаків

- 2021-11-24-

важкий предмет, що лежить на спині
——Вага гирі кладеться на спину, щоб вага гирі міцно трималася на талії під час ходьби, щоб талія була прямою. Однак предмети з жорсткими краями слід тримати подалі від спини, щоб уникнути дискомфорту.
Легкі пуховики, спальні мішки та інші місця подалі від спини також є місцями для підняття центру ваги. При цьому спальні мішки можуть грати роль амортизації та захисту.
Одягайте часто, носите менше
Громадські проекти, які використовуються на дорозі, розміщуються зверху для зручного пошуку. Розмістіть предмети, які не будуть використовуватися, поки ви не прибудете в табір.
Звичайні речі, такі як вулична їжа та запасний одяг, кладуть поверх рюкзака.
У нижній частині мішка можна розмістити намети, кухонне обладнання, спальні мішки та інші речі, які не використовуються в таборі.
Правильне упакування забезпечується запам’ятовуванням принципу «пріоритету», за яким потрібно розташовувати великі і маленькі пристрої в різних зонах.
Розташування пристрою
Метою розміщення різних пристроїв у різних місцях є збереження рівноваги під час ходьби та зручність перенесення.
Нижня частина рюкзака - низ рюкзака підходить для великогабаритного спорядження та предметів, непотрібних перед походом, таких як спальні мішки, пуховики тощо. Коли ви кладете рюкзак, м’яка подушка також є подушкою.
Розміщення основної зони
Центральна зона рюкзака ідеально підходить для перенесення великої кількості майже непотрібних речей на ходу. Таких, як кемпінгове харчування, каструлі і плити, бухгалтерські пости і т. д. Однак зверніть увагу на баланс лівої і правої сторін рюкзака.
Найвища посада
Верхня частина підходить для найнеобхіднішого використання в дорозі. Наприклад: дорожня їжа, плащі тощо. Верхня область внутрішнього та зовнішнього рахунків також може бути частково водонепроникною.
Розташування кишені для аксесуарів
Ви можете покласти предмети першої необхідності та екстренні речі в кишеню для аксесуарів. Чайник знаходиться в бічній кишені, а найпоширеніша електроніка в кишені. Кишеня для аксесуарів не тільки запобігає втраті речей, але й полегшує пошук.
Розмістіть речі легкими та важкими, коли на спині буде достатньо місця, якщо цього недостатньо. Ви можете розглянути підвісні предмети, але не всі предмети можна повісити.
Плагін чи ні
Якщо не потрібно, спробуйте цього не робити. При перетині густого лісу підвішені вантажі легко підвішуються, внаслідок чого вага перевізника виявляється незбалансованим і легко викликає шкрібання вантажу.
Підвісні речі розподіляються відповідно до дизайну рюкзака. На спині, збоку та внизу рюкзака є точки для підвішування. Точки підйому на спині зазвичай використовуються на зовнішній стороні граду та лазіння. З боків і знизу можна підвішувати поролонову прокладку.
Після точки підвішування - град, альпіністська жердина може використовувати задню точку підвішування.
Точки підвіски з боків і знизу - точки підвіски з боків і знизу можна використовувати для підвішування поролонової накладки.
Відповідно до упаковки «пріоритет і пріоритет», обладнання розміщується в різних зонах і належним чином підвішується зовні. Коли ви закінчите, рюкзак в порядку.
Однак, якщо ви хочете щільно упакувати речі, максимально використати місце в рюкзаку, не ходити навколо, ви можете дізнатися кілька порад, як упакувати речі.
Споряджайте власні навички зберігання
Простіше кажучи, принцип зберігання полягає в мінімізації розмірів і повному використанні простору рюкзака.
Як зберігати спальний мішок - складіть спальний мішок в 2-3 рази і повільно натискайте на повітря. Потім переверніть пакет і почніть набивати його знизу (інший кінець лапки) в пакет.
Під час згортання стискайте пакет у мішок для зберігання або водонепроникний компресійний пакет.
Як зберігається намет, як зберігається намет, якщо все покласти в сумку, то легко зайняти місце і коефіцієнт стиснення зменшиться. Намет найкраще зберігати та розбирати: внутрішні та зовнішні рахунки складаються в сумку і легко стискаються. Вставте цвях і ящик вертикально в мішок, використовуючи вільний простір сумки.
Внутрішні та зовнішні рахунки можна частково гідроізолювати доверху. Вертикальне вставлення жердини і цвяха забезпечує не тільки повне використання простору, але й сприяє раціональному розподілу центру ваги.
Зберігання кулінарного обладнання займає багато місця, тому використовуйте всі переваги їх внутрішнього простору. Помістіть конфорку в каструлю і захистіть пальник м’яким матеріалом, наприклад паперовим рушником. Якщо дозволяє місце, покладіть столові прибори та дрібні предмети в каструлю. Якщо циліндр відповідного розміру, його також можна помістити в горщик.
Якщо ви хочете використовувати його якомога більше, спальник отримає метод.