Принцип ваги рюкзака

- 2018-12-21-

Щоб проілюструвати проблему, ми можемо захотіти висунути гіпотезу. Ми встановили двох людей з однаковим індексом фізичної сили. Одна людина важить 60 кг, а вага 25 кг. Тоді людина важить 85 кг, а інша людина важить 85 кг. Тоді обидві людини несуть однакову вагу. . Якщо вони обоє пройдуть 30 кілометрів, хто переможе? Ви точно скажете, що від руки буде вигідніше. Цей параметр може бути не дуже розумним, але він може пояснити проблему в певному сенсі. Чому переважають вільні руки? Це тому, що загальна вага вільного гравця досягає найкращого поєднання з самим собою. Відповідно до закону сили важкого вантажу можна зробити висновок, що поєднання і розумна передача тяжіння є найбільш науковою вагою.

Отже, як ми можемо досягти розумної комбінації перенесення сили тяжіння? Це стосується основної технології рюкзака. Всім відомо, що головна технологія комфорту рюкзака і витримки навантаження полягає в конструкції системи перенесення. Комфорт і несучість несучої системи повинні вирішити ці проблеми. Я думаю, що потрібно вирішити принаймні чотири кроки, а саме стабільність, посадку та вентиляцію. Раціональність самопливної передачі, по суті, чотири ланки об'єднані в конструкції тягаря.

A. Вимоги до стабільності Спочатку визначте розумну спрямованість. Відповідно до принципу ваги рюкзака, поперековий відділ над куприком є ​​основною опорною точкою. Поперекова ямка з’єднана з верхньою частиною двосторонньої плечової кістки. Це основний район сил. Плечі - це області, які підтримують силу і рівновагу. Тому рюкзак слід вирішувати в силовій зоні. Розподіл несучої точки. Я вважаю, що триочкова підтримка є найбільш розумним способом. Дві точки опори плечей можна розташувати так, щоб уникнути бокового розмаху (повороту) рюкзака. Точки опори талії і плечей можна розташувати вгору і вниз, щоб уникнути розгойдування (повороту) рюкзака, а також точки опори вентиляційних вимог. Якомога менше, а стабільність вимагає щонайменше трьох точок опори, тому опорна точка, що несуть навантаження, переважно є розумним розподілом трьох точок.

Б. Проблема, яку потрібно вирішити, — це надійне поєднання рюкзака та тіла. Надійне поєднання також є вимогою стабільності. Посадка обов’язково повинна бути в міру щільною, а вільна не стійка, а обруч щільний. Тому конструкція задньої посадки зазвичай вирішується методом регулювання з’єднання. Пояс використовується для регулювання посадки талії та щиколотки, а плечовий ремінь – для регулювання верхньої частини спини. Прилягайте, використовуйте низ сумки, щоб відрегулювати посадку низу рюкзака, а за допомогою плечей відрегулюйте посадку на верхній частині рюкзака. Коли ви регулюєте чотири посадки, відчуття це рюкзак і тіло. Органічно розчинені разом.

C. Вентиляція має вирішити проблему тепла. Люди будуть виробляти багато тепла під час фізичних вправ, особливо в жарку пору року, відводити тепло буде дуже важко, тому для відведення тепла йому потрібна вентиляція. Хороша сумка з дизайном плечей для вирішення проблеми стабільності та прилягання зазвичай полягає в тому, що вона випирає опорну точку. Заглиблена частина стає повітряним каналом, завдяки чому тепло в русі вчасно виділяється.

D. Раціональність передачі сили тяжіння: Раціональність передачі сили тяжіння є ключем до перенесення системи, і щоб вирішити раціональну передачу сили тяжіння, ми повинні спочатку зрозуміти закон провідності гравітації. Предки людей дослідили багато цінного досвіду перенесення важких предметів, таких як дерев’яні бочки португальців, концерти непальців та рецитали збирачів наркотиків у горах південного Китаю, які є класикою предки людини носять важкі предмети. Спинка, яку вони використовують, має загальну рису, тобто форма звужується.

Як зрозуміти, що конус є найбільш розумним способом передачі сили тяжіння? Вага предмета передається зверху вниз за допомогою сили тяжіння. Великий і малий об'єм, предмет розкиданий вгорі, поступово зменшуючись зверху вниз. Тому центр ваги поступово зменшується і, нарешті, зосереджується на нижній точці опори. Розмір цієї точки опори повинен бути близьким до поєднання тіла і точки сили. Тому найважливішим фактором для розумної передачі сили тяжіння є форма спини, отже, розумна форма рюкзака. Він також великий і маленький, звичайно, також важливо носити систему.

Дізнавшись раціональність передачі тяжіння, нам ще потрібно зрозуміти наукову проблему ваги, тобто який метод ваги є найбільш економним? У засобах масової інформації я часто бачу такі репортажі, носити великі сумки і гуляти по світу, носити великі сумки в кемпінг. Об'єктивно кажучи, це твердження є помилковим. Концепція спини полягає в тому, що плечі знаходяться під навантаженням. Передача сили тяжіння відбувається від плеча до талії, від талії до присідання, від присідання до ніг до стоп. Насправді, все тіло діє з силою, багатоланкова передача сили, і збільшення фізичних навантажень не складає труднощів. Зрозуміти. Якщо ви несете вагу своїми плечами, у вас протягом дня буде боліти спина. Наукове використання альпіністської сумки повинно бути основною силою, що несе навантаження на талії, і центром ваги на талії, зменшуючи передачу несучої сили та зменшуючи зайві фізичні навантаження. Також природно відчувати себе комфортно і розслаблено на спині. Правильним методом використання має бути носіння великої сумки, а плечі лише тримають рівновагу та допомагають надавати силу. Треба також розповісти їм про представлення покупцям рюкзаків.