Конструкція рюкзака для альпінізму

- 2018-12-21-

Конструкція включає плечовий ремінь, нагрудний ремінь, поясний ремінь, плечовий ремінь, нижній несучий ремінь, підтримуючий пристрій, вентиляційний пристрій і регулювальний пристрій (іменується п’ятипоясовим). Система перенесення є основою технологічного вмісту рюкзака. Найбільша відмінність між продуктивністю рюкзака - це система перенесення. Ефективність альпіністської сумки враховується не тільки для вентиляції, але й для передачі сили тяжіння, витримки навантаження та комфорту.

Тягар науки усвідомлюється в поступовому розвитку. П-подібна труба і подвійна алюмінієва смуга зазвичай використовуються в початковій опорі опорного пристрою; покращений рюкзак має алюмінієвий лист у формі «âˆ» і опорну пластину, а також форму відповідно до вигину тіла; з метою підвищення ефективності перенесення європейський виробник рюкзаків наприкінці 20-го століття винайшов систему перенесення «TCS», яка підтримується каркасом із легованої труби та має форму високоміцної, високоміцної труби з титанового сплаву. , що значно зменшує вагу матеріалу і робить його більш напруженим і збалансованим, з великим об’ємом. Рюкзак оснащений підтримкою для талії, щоб витримувати навантаження більш плавно. Щоб вирішити проблему погляду вгору на дорозі, система розроблена з вбудованим підголівником. Щоб пристосуватися до різних форм тіла носія, деякі точки на талії рюкзака можна відкрити і додати прокладку, щоб вирішити протиріччя між точкою напруження сідниць і точкою талії. Гуманізований дизайн робить систему перенесення «TCS», яка є лідером оцінки ефективності європейської альпіністської сумки протягом шести років поспіль, і відома як «розумна система перенесення».

Контрейлерна система вентиляції є важливим показником комфорту. Виробник зазвичай використовує м’який вентиляційний матеріал для опуклості, плечі виконані як подушка, а точка опори талії оснащена регульованою вентильованою подушкою для формування сідла в поздовжньому та бічному напрямках. Вирішується хороша вентиляція.

Пристрій регулювання контрейдерської системи розроблено на основі фіксованого пристрою, фіксована конструкція може адаптуватися тільки до певної висоти, і вона дуже незручна у використанні, тому виробник розробив регульований контрейлер (загалом поширений в європейській упаковці). . Регульоване плече поділяється на тип «вгору-вниз»: тип регулювання вгору зазвичай має ступінчасте регулювання в корені плечового ременя, а тип регулювання вниз - це пристрій регулювання, встановлений посередині пояса. Обидва типи методів регулювання можуть регулювати відстань до спинки відповідно до форми спинки. Але з певними обмеженнями. Для того, щоб вирішити це протиріччя, виробник розробив плавне регулювання з’єднання талія-плечо, яке повністю долає обмеження перших двох методів регулювання, а спинку можна довільно відрегулювати у відповідне положення відповідно до індивідуальних потреб, таким чином знаходячи найкращий відчуття. Ще є деякі бренди, які використовують фіксовані конструкції (поширені в пакеті США). Вони вважають, що фіксований тип є більш стабільним і адаптується до висоти з різними номерами S-L.

Функція системи перенесення з п’ятьма поясами полягає в тому, щоб забезпечити надійне поєднання рюкзака і тіла людини, забезпечити правильну передачу зусиль і допомогти підшипнику. Його матеріали, процеси та методи дизайну безпосередньо впливають на комфорт навантаження. Для того, щоб забезпечити комфорт плеча, виробник винайшов плечовий ремінь «S», так що плечовий ремінь може відкривати як шию, так і гніздо для плеча. Матеріал формується під дією високої температури для утворення багатошарової пінопластової плівки з гнучким зовнішнім шаром лайкри, завдяки чому накладка на плечі м’яка і зручна; плечовий силовий ремінь з'єднаний цілим корпусом, що не тільки забезпечує регулювання центру ваги, але й відповідає вимогам несучої здатності; нагрудний ремінь є невеликою частиною системи перенесення, але це не маловажна частина. Основною функцією нагрудного ременя є регулювання. Плечовий ремінь відкритий, щоб підвищити стійкість рюкзака і добре дихати. Пояс - це частина рюкзака, яка несе вагу. Зазвичай він складається з пояса та поясного пояса. Він розроблений з рухомою конструкцією. Пояс кріпиться до низу рюкзака нейлоновою наклейкою. Після зняття верхню та нижню сторони можна точно відрегулювати. Знайдіть найкращу точку комбінації; ремінь регулювання талії рюкзака поділяється на одинарний і подвійний. Професійний рюкзак має подвійне регулювання ременя та поперечне зусилля, що забезпечує надійне поєднання дна рюкзака та опори для талії та талії.

Структура системи завантаження рюкзака, як правило, не надто складна, і зазвичай до неї приєднуються основна сумка, верхня сумка, бічна сумка та сумка. Основний мішок здебільшого розділений на верхній і нижній шари, тобто по одному отвору влаштовано на верхньому кінці і середній частині, а рухома перегородка встановлена ​​в середині і може з’єднуватися або роз’єднуватися. Перевага полягає в тому, що користувач може роздавати вироби відповідно до потреб, і їх можна діставати зверху і знизу. Верхню сумку рюкзака ще називають сумкою для голови. Встановлюється на верхній частині рюкзака. Має однокомпонентну та подвійну структуру. Дуже зручно встановлювати деякі дрібні предмети. Бічний мішок також називають вушною сумкою. Він розташований по обидва боки рюкзака, як два вуха. Для зручності підключення деякі сумки не оснащені бічними сумками або прихованими бічними сумками, а деякі мають рухомі бічні сумки. Його можна зняти при використанні вилки. Прикріплений мішок відноситься до невеликого мішка, прикріпленого до зовнішньої сторони основного мішка, прикріпленого до передньої або бічної сторони сумки, мета полягає в тому, щоб полегшити роздачу предметів, а деякі з прикріплених пакетів можна взяти окремо.

Хоча функція системи завантаження полягає в завантаженні предметів, незалежно від того, є проект наукового чи ні, безпосередньо впливає на комфорт і передачу сили. Наприклад, концепція дизайну рюкзака подвійної букви «V» поглинає непальський контрейлер і принцип португальської винної бочки. Самонесучий кронштейн виконаний у вигляді великої «V» форми, також розроблена форма основної сумки рюкзака. Великі і маленькі конуси, зрозуміло, що головне призначення цієї конструкції — розумно пропускати силу тяжіння.

Система роз’ємів: функція вставної системи рюкзака полягає в тому, щоб збільшити кількість предметів, що перевозяться, і полегшити кріплення нестандартних предметів.

Професійна альпіністська сумка, система підключення є важливою. Зовнішню вставну систему можна розділити на верхню підвісну, бокову, задню, нижню тощо, як правило, за допомогою точкового кріплення або фіксації стрічкою. Тип точки підвішування зазвичай має один або два набори відповідних точок підвішування і фіксується за допомогою чотириточкового зв’язування. Смужковий тип зазвичай оснащений двома рядами зовнішніх підвісних смужок на лицьовій стороні рюкзака, кожна з яких забезпечена кількома фіксованими точками, а фіксовані елементи є більш випадковими і менш впливають на форму. Конструкція професійного рюкзака має багато унікальних особливостей, високі та низькі довгі та короткі точки підвішування; невеликі кишені для підйому підвісних речей; унікальна фіксована конструкція корчі та високоміцний килимок із синтетичної шкіри проти проколу; Він зручний і довговічний у використанні. Така раціональна конструкція з практики гарантує науковий характер рюкзака на навантаженні. Правильно використана система плагінів може подвоїти місткість вашого рюкзака.