Купівля альпіністського рюкзака

- 2018-12-21-

1. Про які види діяльності йдеться?

Перш ніж купити рюкзак, переконайтеся, що ви хочете взяти участь у заході. Тому що навіть однієї марки існує багато видів. Менше буде поділено на міграційні комплекти та сумки для альпінізму (я люблю це називати легкими та важкими сумками), а більше поділено на верхні сумки, рюкзаки для лиж, дорожні сумки, сумки для міського відпочинку, сумки для скелелазіння тощо. Загалом, легкий рюкзак підходить для міграції, кемпінгу, короткочасних заходів, зверніть увагу на невелику вагу, простий дизайн, цей тип рюкзака є хорошим вибором, коли навантаження не більше 4, 5 кілограмів. Потужний рюкзак – це якраз навпаки. Він підходить для висотного альпінізму, далеких переправ та інших видів діяльності. Більше міркувань при проектуванні - це несучі характеристики в умовах несучої навантаження, але, як правило, вони мають більшу власну вагу. Якщо грошей не вистачає, звісно, ​​купіть ще кілька рюкзаків для різних видів діяльності (у мене не більше 5 різних сумок на вулиці для різних умов). Якщо ви хочете купити тільки рюкзак, тоді ви повинні зрозуміти, що вам потрібно, в чому ви хочете брати участь, а потім вирішити.

2. Вкладення в фонди

Після того як ви вирішили взяти участь у заході, подумайте, скільки ви готові інвестувати. Коли дозволяють умови, обов’язково купіть якомога більше гарного рюкзака (не для того, щоб рекламувати дорогі речі, але тепер спорядження для відпочинку дійсно вартує своєї ціни). Вітчизняне виробництво щодо зниження витрат, високої якості та низької якості, бажання знайти високоякісну продукцію цих брендів залежить від ваших очей.

3, матеріали, робота, дизайн

Подивіться на його матеріали, виготовлення та дизайн, коли було обрано бренд чи стиль. На матеріалі. Можна запитати у продавця вуличного магазину, а другий може покладатися на власний досвід. Матеріал рюкзака в основному поділяється на тканину (переважно нейлон або поліестер), блискавку (бажано блискавку YKK), застібки (консультація продавця в різних напрямках), стрічку (Hong Kong Sheng Kee використовується більше у домашніх сумках), ремінь або набивку. плечового ременя (різні EVA та різні методи дизайну будуть дуже відрізнятися у використанні); якість виконання залежить від вас. Якщо рюкзак погано закріплений і має більше ниток, боюся, це дуже. Вам важко довіряти йому; тоді є дизайн, хороший пакет є більш зручним за дизайном, уважно подивіться, чи може пакет, який ви хочете купити, зробити вас задоволеними.

4, спробуйте повернутися.

Прочитавши це, ви, можливо, вже визначили рюкзак, який хочете купити. Або один чи кілька, добре, настав час повернутися. Незалежно від того, який рюкзак ви хочете купити, ви задоволені, якщо вам незручно, це все пусті розмови, тому я пропоную: ви повинні спробувати спинку перед покупкою, а краще спробувати ще кілька, надіти важкі предмети спробувати. Якщо у вас є час, носіть годину на спині і нехай ваша спина підкаже вам, чи підходить вам рюкзак.

5. Післяпродажне обслуговування.

Сумка теж підбирається, і намагатися носити спиною дуже зручно, тоді найкраща робота — заплатити гроші. До речі, при оплаті грошей не забудьте отримати ваучер на продаж, адже післяпродажне обслуговування входить у вашу ціну.

6, рюкзаки та сумки.

Після того, як рюкзак буде куплений, ви також можете запитати у клерка про деякі проблеми з рюкзаком. Не всі будуть правильно користуватися рюкзаком. Принаймні я знаю, що більше 90% друзів, які подорожують, не збираються належним чином. Поговоримо про рюкзак, відрегулюйте його під висоту, яка вам підходить. Іноді потрібно вийняти опорні планки в системі перенесення і зігнути її до кривизни, яка найкраще підходить вашому тілу. (Зроблю це для кожного пакета. Власний рюкзак). Відрегулюйте висоту ременя регулювання центру ваги так, щоб кут між ним і плечовим ременем становив приблизно 20-30 градусів. Також є продавець, який навчить вас правильному положенню рюкзака та рюкзака (щоб правильне використання допоможе продовжити термін служби вашого рюкзака). Крім упаковки, найкраще, звичайно, дозволити клерку прийти, щоб дати вам детальне пояснення, я хочу, щоб ви знали, що важкі предмети кладіть якомога ближче до тіла та верхньої частини рюкзака, щоб вага рюкзака можна розкласти через систему перенесення. Плечі, спина, талія та стегна допоможуть вам почувати себе комфортніше. Крім того, намагайтеся не вішати трубку і не напхати вміст рюкзака (можна спробувати спочатку покласти недеформовані предмети, а потім заповнити щілини в зміненому одязі та наметових речах), а центр ваги не зміщений в будь-яку сторону. . Ви побачите, що ваш рюкзак красивий і зручний у носінні.

І нарешті, де купити, для придбання обладнання рекомендується звернутися в звичайний солідний вуличний магазин! Про всі сумніви запитайте у працівників магазину. Хороший магазин на відкритому повітрі надасть вам гарне післяпродажне обслуговування, а хороший продавець дасть вам правильну пораду та навчить обладнання. Якщо ви хочете заощадити гроші, щоб купити групу або купити в невеликому магазині, ви можете заплатити більше в майбутньому, ніж заощадите!

Мабуть, найважливішим фактором при виборі спорядження для відпочинку є ціна. Якщо говорити просто про рюкзаки, то існують десятки брендів і сотні стилів від кількох сотень до кількох тисяч. Я завжди вважаю, що найосновніша мета написання статті про спорядження — надати іншим друзям, як вибрати відповідне обладнання для відпочинку. З цього звіту я спробував використати ціновий фактор як важливий вибір обладнання.

За ціною звичайні рюкзаки на внутрішньому ринку поділяються на обладнання початкового рівня вартістю менше 500 юанів, основне обладнання вартістю менше 1000 юанів, проміжне обладнання вартістю 1000-2000 юанів і продукцію вищого класу більше ніж 2000 юанів. (Ця класифікація не дуже точна, оскільки існують деякі відмінності між внутрішніми товарами та фактичними міжнародними цінами продажу, тому розрізняти вітчизняні товари за ціною не зовсім точно. Я не дуже впевнений у собі, але загальна класифікація також є те саме).

Серед них рюкзак вартістю близько 1500 юанів зосереджений на значної частини універсального рюкзака та легких виробів міжнародних провідних брендів. І деякі з топових товарів вітчизняних брендів.

Тут ви повинні пояснити, що таке універсальний рюкзак. Більшість так званих універсальних рюкзаків мають відмінні системи перенесення. Їх можна використовувати як для піших прогулянок, так і для більш високих і інтенсивних видів діяльності. На кілька тижнів ємність придатна. Це цілком достатньо. Це не те саме, що серія для подорожей чи спеціальна сумка для прогулянок, яка відносно проста й нелегка для подолання джунглів, і не така дорога, як топовий продукт.

Німецька продукція завжди демонструє строгість німців і надійність німецької продукції. У порівнянні з американською продукцією, яка приділяє рівну увагу техніці, німецькі рюкзаки не настільки для застосування нових технологій, особливо нових. Хоча Німеччина також є країною, яка породила такого божевільного, як Ніцше, ви не побачите божевільного руху екстремального граніту в німецькому рюкзаку. Або, з відкритих типів Європи в цілому; для американців на американському континенті найбільшим викликом є ​​величезні простори дикої природи та джунглі на Середньому Заході, тоді як Європа — це високі альпійські простори.