Походження туристів і невикористані категорії

- 2018-12-21-

Lonely Planet є одним з найважливіших довідкових інструментів для мільйонів мандрівників по всьому світу. У перші дні розвитку LP назва Lonely Planet стала мірою точності та надійності туристичної інформації. Стандартний. Коли ви скажете кілька речей, ви можете впізнати його популярність: у 1996 році The New York Times назвала Тоні одним із «піонерів», які змінили спосіб подорожей світу, «лідером туристів і пригодницьких мандрівників по всьому світу». Коли Білл Гейтс відвідав Австралію, він хотів зустрітися лише з двома людьми: прем’єр-міністром і Тоні Вілером; Британська асоціація туристичних письменників у 2002 році нагородила Уілера нагородою за життєві досягнення. Якщо ви любите подорожувати, ви повинні знати трохи про Lonely Planet, але маловідомі історії про народження LP, лише самого засновника, є найбільш зворушливими. Ще одним моментом вечора було те, що містер Вілер на місці випустить нову книгу Lonely Planet, створену для MINI COUNTRYMAN, обмеженим тиражем.

Розвиток бекпекерів поступово сформував своєрідний культурний стиль. Так само, як і ковбої на заході Сполучених Штатів, туристи з рюкзаками мають свої власні переваги, свою індивідуальність і свій стиль. У суспільстві також є багато галузей, пов’язаних з туристами. Хтось успадковує дух туристів, а хтось продовжує культуру. Наприклад, у грудні 2011 року Яланші взяв бекпекерів як тему і ввібрав дух пригод туристів, які наважилися кинути виклик. Випущені портативні рюкзаки серії Backpacker.


З однаковим духом екологічних подорожей і різними способами подорожі знайдуться туристи з різними уподобаннями, цілями та можливостями. Перевірте нижче, щоб побачити, який ви турист.

Рюкзак для відпочинку

Мені подобається трохи побути в місці, навіть невелике село залишиться більше півмісяця, і мало хто поспішає під час подорожі. Ці туристи зазвичай звичайні, ніхто не поспішає оглянути пам’ятки, і ніхто не буває в дорозі щодня. Вони просто сприймають подорожі як звичайне життя і відпочивають.

Роумінг турист

Це турист, який не має жодної мети і не планує обмежувати час. "Куди ти йдеш?" — Яка машина? — У що ти збираєшся грати? На ці питання немає відповідей у ​​цих туристах. Філософія подорожі, якою вони захоплюються, така: як вітер, де скріб.

Економічний турист

Цей тип рюкзака має відносно невеликий радіус подорожі. Багато туристів подорожують певним маршрутом або маршрутом із знижкою. Адже витрати на відрядження складають велику частину поїздки. Цей тип туристів пишається тим, що витрачає найменше грошей на подорожі, економить на дорозі, готує самостійно, вибирає дешевий транспорт, живе в молодіжному гуртожитку, але не має їжі, і зупиняється в невеликому готелі з хорошим співвідношенням ціни та якості. Досвід.

Супутник туриста

Любити подорожувати з друзями – особливість китайських туристів. Такий рюкзак завжди відчуває, що ходити поодинці дуже небезпечно. Я люблю подорожувати з друзями. Якщо мої друзі не мають часу, я буду підключений до Інтернету.

Самотній турист

Молоді китайські туристи та іноземці в основному належать до цього типу. Вони зустрічаються один з одним під час подорожі і збираються разом. Через кілька днів вони все ще самі. Вони не хочуть йти разом, тому що супутник буде викликати багато аспектів координації. . Ходити на самоті, хоч і на самоті, вільніше і чистіше.

Рюкзак Raiders

Це дуже цікаве явище. Деякі туристи люблять друкувати стопку подорожей «Рейдерів», щоб простежити шлях, який пройшли попередники. «Рейдери» — це туристи, які пишуть інформацію про свої подорожі та місцеві подорожі на різних форумах для обміну. «Рейдери» мають тверду особисту думку. Якщо ви не маєте точно таких же уподобань, як і автори, не потрібно копіювати далекі подорожі інших людей. Жодні нещасні випадки під час подорожі не є нудною поїздкою, звісно, ​​туристичною інформацією можна поділитися.

Тема рюкзака

Порівняно з подорожами «Рейдери», ця подорож туриста має сильну індивідуальність. Подорожі на тему фотографії стають все більш поширеними в Китаї.

Спорядження рюкзака

«Обладнання» відноситься до зовнішніх виробів. Багато молодших бекпеккерів завжди запитують, який «спорядження» купити, насправді достатньо підготувати хороший рюкзак. Коли немає професійних видів діяльності, таких як піші прогулянки та альпінізм, вимоги до предметів верхнього одягу нульові. Якщо це не професійний фотограф, картковий автомат може бути задоволений під час подорожі, інакше результат зйомки дзеркальної фотокамери втомиться. Однак, якщо є безпілотність, походи, прогулянки по пустелі тощо, відповідне професійне спорядження є обов’язковим.