Як вибрати найкращу водонепроникну сумку?

- 2019-06-12-

Нижче наведено кілька квитків для довідки:
1. Купіть повністю водонепроникну речову сумку, 100% водонепроникну річкову сумку, а не тільки «водонепроникну».
Для повністю водонепроникного мішка це не тільки матеріал, повністю водонепроникний, але й основна технологія, це термопресування, безшовне зварювання.
2. Не купуйте занадто великий водонепроникний рюкзак, просто купіть той, який достатньо великий для ваших дизайнерських наборів.
3. Щодо матеріалу, зазвичай є брезент ПВХ 500D, нейлон з покриттям ТПУ, поліестер з ПВХ, двоколірна тканина з ПВХ та деякі інші матеріали. Серед цих матеріалів ТПУ є найбільш екологічно чистим і він витримує всі види екстремальних, а також, відповідно, ціна вища. 500D ПВХ брезент є поширеним матеріалом для водонепроникних сумок, він важчий, ніж TPU, дешевший, ніж TPU. Якщо вам потрібна додаткова інформація, ласкаво просимо зв'язатися з нами, і ми надіслати вам різні матеріали для довідки.
4. Де купити високоякісну водонепроникну сумку: Ningbo Dongkuo Outdoor Product CO.LTD є професійною водонепроникною фабрикою сумок більше 10 років, високоякісним матеріалом, технологіями та суворою перевіркою, це найкращий постачальник продукції для зовнішнього використання.