Як вибрати хороший водний буй і як ним користуватися

- 2021-10-12-

Водний буй, також відомий як п’ятковий жучок і п’ятковий м’яч, має яскраві кольори та реалістичні візерунки. Він зручний і безпечний у використанні без відчуття носіння. Це не впливає на дію і швидкість любителів плавання. Це необхідна річ для людей, які люблять плавати. Коли під час плавання плавець страждає від фізичної слабкості, судом у ногах, задишки тощо, він може відпочити за допомогою плавучості послідовника. Після того, як його фізичні сили поступово відновляться, він може благополучно повернутися.

Вибираючи для плавання та плаванняводний буй,ми повинні спочатку побачити, яку плавучість він має при використанні. Взагалі кажучи, 13 кг плавучості достатньо, щоб заробити двом людям рот і ніс на поверхню води. Чим більше, тим краще. Бо чим більше плавучість і більший обсяг, тим клопітніше буде подорожувати зі знижкою. Якщо це сплав на великі відстані, там багато кораблів і так далі, тому доречніше вибрати великий розмір.
Як користуватися водним буєм
1. Перед використанням покладіть предмети, які потрібно покласти, наприклад одяг та мобільні телефони (бажано використовувати з водонепроникними сумками для мобільних телефонів), а потім запечатайте та продуйте, але не заповнюйте занадто повно, щоб уникнути розриву викликані послідовниками.
2. Помістіть його у воду, щоб перевірити, чи немає витоку повітря. Якщо так, не використовуйте його.
3. Обв’яжіть п’ятковий пояс навколо талії.
4. Увійшовши у воду, будьте обережні, щоб не пошкодити вас гострими предметами, і не заплутати мотузку тілом, щоб не викликати паніку. Коли його потрібно використовувати у воді, міцно тримайте його, не панікуйте і швидко пливіть до мілководдя, щоб запобігти потопленню.