Необхідні речі для відпочинку на природі: складне відро

- 2022-05-06-

  • Складне відро для води для кемпінгу, подорожей та садівництва, портативний контейнер для води зі зручною сітчастою кишенею для інструментів
  • БЕЗ ТОКСИЧНИХ БФА ТА фталатів: наше відро для води виготовлено з ПВХ брезенту 500D для важких умов, міцного матеріалу з подвійними вшитими герметичними швами. Він не містить токсинів, таких як BPA і фталат - для вашої безпеки та довкілля. Це також робить його придатним як миска для подорожей для собак або кошик для збирання яблук!
  • Багатоцільове відро: наше багатофункціональне гнучке відро корисно для риболовлі, садівництва, пікніка чи кемпінгу. Використовуйте його як відро для льоду для холодного пива, зберігання свіжої спійманої риби або як раковину/умивальник для кемпінгу для миття посуду.
  • Знімна сітчаста кишеня і кришка ВКЛЮЧАЮТЬ: Використовуйте знімний сітчастий мішок для свого рибальського спорядження, садових інструментів, столових приборів або всього, що вам потрібно взяти разом із складним відром. Кришка і міцні ручки також входять в комплект для полегшення переливання.