Який ефект охолодження має ізоляційні пакети з алюмінієвої фольги?

- 2022-05-13-



Зберігаючий ефектізоляційний пакет з алюмінієвої фольгиполягає в тому, що його можна заморожувати і зберігати свіжим протягом тривалого часу, а також він багатофункціональний, стійкий до тиску, ударостійкості та вологостійкості, а зовнішній вигляд дуже красивий.



1термоконсерватор з алюмінієвої фольги- це мішок для збереження тепла, виготовлений з композитної перлинної бавовни з алюмінієвої фольги для машини для виготовлення мішків, а мішок для зберігання тепла з алюмінієвої фольги може ефективно зберігати тепло їжі. Комбінація мішка для збереження тепла з алюмінієвої фольги та пакета з льодом може ефективно гарантувати, що тепло не втрачається, а сумка для збереження тепла з алюмінієвої фольги дуже практична термосумка.

2. Ізоляційні пакети, пакети з льодом і пакети з льодом також називають пасивними холодильниками. Перевага теплоізоляційного мішка полягає в тому, що він водонепроникний і маслонепроникний. Усі матеріали виготовлені з екологічно чистих матеріалів, які надзвичайно зносостійкі та стійкі до зморщування. Коли їжа виймається, вона все ще готується на пару, а колір і смак їжі можуть досягти бажаного ефекту.

3. Впакет з алюмінієвої фольгизазвичай складається з трьох шарів композитних матеріалів. Як правило, алюмінієва фольга може бути розміщена тільки посередині. Алюмінієва фольга - це матеріал для гарячого тиснення, який безпосередньо згортається в тонкий лист металевого алюмінію. Його ефект гарячого тиснення подібний до ефекту фольги з чистого срібла, тому його також називають підробленим сріблом. фольга. Завдяки м’якій текстурі, хорошій пластичності та сріблястому блиску алюмінієвої фольги, якщо згорнутий аркуш закріпити на офсетному папері з силікатом натрію та іншими речовинами, його можна друкувати.