Великий намет на 8 осіб на відкритому повітрі. Поради для кемпінгу

- 2022-05-18-

на відкритому повітрі,Великий кемпінговий намет на 8 осібзабезпечує нам комфортний простір для відпочинку і є обов'язковим для кемпінгів. Намети поділяються на намети-рюкзаки та намети, що монтуються на транспортних засобах, за різними об’єктами перенесення. Великий кемпінговий намет на 8 осіб на відкритому повітрі в основному використовується для самостійного водіння. Він характеризується великим простором і надзвичайно швидкою конструкцією.

1. Встановлюйте намети на твердій рівному ґрунті, наскільки це можливо, і не розташовуйте табір на берегах річок і на сухих руслах річок. Якщо кемпінг м’який, краще використовувати каміння для зміцнення ключових точок.

2. Табір має бути захищеним від вітру, бажано на підвітряві невеликих пагорбів, лісів чи галявин, печер, узбіч хребтів тощо.

3. Нижня сторона намету є навітряною стороною, і вона звернена до напрямку вітру, коли його зводять.

4. Намагайтеся, щоб намет був якомога повнішим, нижній край повинен бути розведений, а нижні цвяхи потрібно затягнути, щоб розділити внутрішній та зовнішній намети, щоб покращити циркуляцію повітря та зменшити можливість утворення конденсату в наметі.

5. Кращий спосіб вдарити по цвяху - це вдарити його під кутом 45-60 градусів від зовнішнього кута, який витримує більшу силу.

6. Під час встановлення намету вхід і вихід з намету необхідно закрити, щоб комарі не проникли в намет.